GEST DISPERAT al unui băiat din Piteşti: De frica tatălui, s-a aruncat de la etajul 7

Publicat: Miercuri, 31 Octombrie 2012 23:51 // Actualizat: Joi, 01 Noiembrie 2012 01:22 // Sursa: România TV

Un băiat de 15 ani din Piteşti s-a aruncat de la etajul 7 al blocului în care locuia, de frica tatălui. Copilul luase fără ştirea părinţilor maşina familiei şi a lovit alte două autoturisme aflate în parcare. Ca să nu fie pedepsit, a vrut să se omoare.

Foto: dcnews.ro

Incidentul s-a petrecut în cartierul Prundu din Piteşti, acolo unde adolescentul locuia împreună cu familia. El obişnuia să mai ia maşina părinţilor, din când în când.

Din păcate pentru el, în timpul ultimei ieşiri, a lovit alte două autoturisme. Când a realizat ce s-a întâmplat, a urcat repede în casă şi s-a aruncat de la etajul 7 al blocului în care locuia. A căzut pe o porţiune de pământ.

Medicii de la ambulanţă au ajuns imediat la faţa locului şi l-au stabilizat. L-au dus apoi la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. De acolo, tânărul a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arsenie din Capitală.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
accident parinti s-a aruncat de la etaj sinucidere spital tânăr Piteşti sinucidere
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 ian 07:11
Răspunde | Votează email 0 email
a
a
01 nov 09:23
...la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. De acolo, tânărul a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arsenie din Capitală. Sursa: Romania Tv ...
01 nov 01:45
...maşina familiei şi a lovit alte două autoturisme aflate în parcare. Ca să nu fie pedepsit, a vrut să se omoare. Citește mai departe…. Citeste toata stirea GEST DISPERAT al unui băiat din Piteşti: De frica tatălui, s-a aruncat de la etajul 7 la ...
1
EUR
4.7607
RON
22 Apr
noapte 7 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H