Provocarea de pe Tik Tok care aproape i-a adus sfârșitul unui copil! Apelul disperat al părinților micuțului

Un băiețel din Scoția s-a zbătut între viață și moarte după ce a înghițit mai mulți magneți pentru a răspunde unei provocări pe TikTok.

15 sept. 2021, 21:23

Un băiețel

în vârstă de nouă ani, din Scoția, era să moară după ce a înghițit mai mulți magneți mici, ca parte a unei provocări pe TikTok.

Jack McGeoch a fost transportat de urgență la spital, unde a ajuns în stare gravă cu dureri abdominale severe și vărsături.

Mama sa a povestit cum la ecografie, medicii au identificat ceva care îi bloca intestinul, iar atunci Jack a recunoscut că de fapt a ingerat mai mulți magneți.

Băiatul a fost transportat la Spitalul pentru Copii din Glasgow, iar a doua zi a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Medicii i-au spus mamei băiatului, că acesta ar fi putut muri din cauza magneților pe care i-a înghițit.

„Mi s-a explicat că daunele pe care le pot provoca acești magneți ar putea fi atât de extreme încât s-ar putea să nu supravieţuiască. Printre lacrimi, a trebuit să semnez acordul pentru operație și să recunosc că s-ar putea întâmpla orice. Jack a înghițit mici bile Magneto ca parte a unei provocări pe TikTok”, a declarat mama băiatului.

Pe TikTok există o serie de videoclipuri care arată adolescenții cum își pun magneţii în gură pentru a crea iluzia de piercing-uri în limbă și buze.

Băiețelul trăiește numai cu lichide și abia mai poate să meargă

Medicii au s-au luptat patru ore pentru a salva viața copilului. În timpul intervenției apendicele copilului, intestinul subțire și 30 cm din intestinul gros au fost îndepărtați. La cinci zile de la intervenția chirurgicală, Jack nu poate să consume decât lichide şi nu poate merge fără ajutor.

Doctorii solicită ca acești magneți să fie interziși din cauza pericolului iminent pe care îl reprezintă pentru copii.

„Jack este norocos că este în viață, dar dacă experiența sa îi poate împiedica pe alți copii să suporte același lucru, atunci voi face tot ce pot. Există videoclipuri pe rețelele de socializare care încurajează copiii să facă trucuri de genul, dar ceea ce videoclipurile nu menționează este că, în cele din urmă, acești magneți mici ar putea ucide. Viața lui Jack s-a schimbat pentru totdeauna, să-i oprim pe ceilalți să nu păţească la fel”, a declarat unul dintre medicii care l-a operat pe micuț, potrivit Daily Mail.


loading...