Un băieţel de 4 ani a fost salvat de la moarte. Copilul a vrut să sară de la etaj ca să meargă la joacă

În Lugoj cetăţenii au asistat cu sufletul la gură la scene dramatice. Un băiat de 4 ani, care rămăsese singur acasă, a vrut să iasă pe fereastră, de la etajul al III-lea. Dinfericire, ciopilul a fost salvat la timp. 

11 iun. 2015, 13:40

Băieţelul de 4 ani şi fraţii lui fuseseră lăsaţi de mama lor acasă, cu uşa închisă cu cheia, după ce femeia plecase la cumpărături. Femeia şi copiii ei locuiesc la etajul al III-lea, într-un bloc din Lugoj, potrivit România TV

Băiatul se plictisise şi a vrut să iasă afară. Neputând să iasă pe uşă, a deschis fereastra şi s-a aşezat pe pervaz, în şezut, sprijinindu-se cu mâinile de acesta. Copilul a început la un moment dat să ţipe, atrăgând atenţia trecătorilor. Aceştia au sunat imediat la 112, pentru a-l salva pe copil.

Între timp, oamenii au format un cordon uman pentru a încerca să îl prindă pe micuţ în cazul în care acesta aluneca în gol sau sărea pur şi simplu de pe fereastră. Din fericire, un frate de-al său, mai mare, l-a tras înapoi de pe fereastră.

Incidentul s-a petrecut în cartierul de locuinţe Cotu Mic, din Lugoj. Mai multe echipaje de salvare au venit la faţa locului,dar nu au fost nevloite să intervină. Mama copiilor lăsaţi singuri în casă a fost huiduită de către cetăţeni din cauza gravei neglijenţe de care a dat dovadă în cazul propriilor ei copii. A fost sesizată şi Protecţia Copilului, care va hotărî asupra acestui caz.