Un băieţel de 9 ani, acuzat că şi-a înjunghiat sora mai mică, în vârstă de 5 ani. Mama celor doi a anunţat autorităţile

Un caz terifiant a avut loc în Florida, un băiețel de nouă ani a fost acuzat de crimă, după ce și-a înjunghiat sora mai mică, în vârstă de cinci ani.

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 18:26
Un băieţel de 9 ani, acuzat că şi-a înjunghiat sora mai mică, în vârstă de 5 ani. Mama celor doi a anunţat autorităţile

Mama celor doi a chemat poliția, ca să-l denunțe pe  băiat, scrie scrie nbcnews. Potrivit acesteia, copilul a fugit de acasă, la scurt timp după ce a comis gestul îngrozitor.

Femeia a spus că i-a lăsat singuri pe cei doi timp de 10 minute, timp în care s-a dus să verifice poșta și să le cumpere bomboane. Imediat ce s-a întors, l-a văzut pe băiat în timp ce își omora sora în dormitor. L-a întrebat ce face, i-a luat cuțitul din mână, a luat-o pe fetiță în brațe și a dus-o în baie.

Atunci, fiul ei a fugit din apartament, însă a fost găsit într-un șopron din împrejurimi. Copilul a fost întrebat de poliție de ce și-a înjunghiat sora, iar el a răspuns că acest gând de a o omorâ, i-a intrat în cap cu două zile în urmă și de aceea a vrut să o ucidă.

Un adolescent şi-a omorât tatăl şi l-a îngropat în grădină

Un adolescent de 16 ani din comuna băcăuană Răcăciuni este acuzat că şi-a omorât tatăl şi l-a îngropat în grădina casei în care locuiau.

Conform informaţiilor venite din presa locală, se pare că oribila crimă ar fi avut loc în urmă cu aproximativ opt zile, dar corpul tatălui a fost descoperit abia în cursul zilei de sâmbătă. 

Interesant este faptul că, deşi comuna din judeţul Bacău are doar în jur de 8.000 de locuitori, evenimentul nu este unul singular.