Un băiețel de patru ani a chemat poliția ca să le arate jucăriile. Reacția neașteptată a ofițerului VIDEO

Un băiețel în vârstă de patru a ani, din Noua Zeelandă, a sunat la poliție ca să le arate jucăriile. Un ofițer a pornit în misiune și i-a făcut o adevărată surpriză copilului.

21 oct. 2021, 10:20
Un băiețel de patru ani a chemat poliția ca să le arate jucăriile. Reacția neașteptată a ofițerului VIDEO

Un băiețel de patru ani, din Noua Zeelandă, a făcut un apel mai puțin obișnuit la poliție. Copilul a sunat și a spus dispecerei că are jucării frumoase și vrea să le arate ofițerilor.

A fost nevoie de doar câteva momente de neatenție din partea părinților, pentru ca fiul lo să facă o asemenea poznă.

Tatăl copilului a fost pe fază și a luat imediat telefonul din mâna copilului și a asigurat-o pe angajata Poliției că nu este vorba de o urgență, ci doar de o joacă a fiului său.

Instituția a fost totuși amuzată de această întâmplare și a postat un clip cu discuția savuroasă dintre copil și angajata poliției.

„Copil: Doamna de la poliție? Pot să-ți spun ceva?. Am câteva jucării pentru tine.

Dispeceră: Ai câteva jucării pentru mine?

Copil: Vino să le vezi!”, se aude în înregistrarea făcută publică pe rețelele de socializare.

Imediat după, dispecera a transmis unui polițist de pe teren că un copil de patru ani vrea să-i arate jucăriile.

Ofițerul desemnat să se ocupe de acest caz și-a luat munca foarte în serios și a pornit în misiune spre casa micuțului.

Agentul de poliție a făcut o frumoasă surpriză copilului deoarece l-a plimbat pe băiețel cu mașina și a pornit sirenele ca să-l distreze pe micuț, relatează stirileprotv.ro.

Un băieţel de 3 ani, dat dispărut, a fost găsit teafăr după ce a stat mai multe zile în pădure

Un băieţel de 3 ani, dat dispărut, a fost găsit teafăr. Mama băiatului, Araceli Nunez, a relatat că își scotea cumpărăturile din mașină când fiul ei a dispărut și că și-a dat seama de acest lucru în decurs de două minute.

Nunez a făcut un apel public joi, temându-se că băiețelul ar fi fost răpit. „Sunt disperată și inima mea are un gol în ea. Vă rog aduceți-mi fiul înapoi, vă rog ajutați-mă”, a cerut aceasta într-o declarație făcută în limba spaniolă, potrivit ABC News, citat de Hotnews.ro.

Un băieţel de 3 ani, dat dispărut, a fost găsit teafăr

Băiatul a fost găsit după 3 zile la 8 kilometri de locuința familiei după ample eforturi de căutare în care au fost implicați FBI-ul, voluntari locali, drone, câini ai poliției și Texas EquuSearch, o organizație specializată în găsirea persoanelor dispărute.

Șeriful Comitatului Grimes în care se află Plantersville a relatat că băiețelul „era puțin obosit și deshidratat precum și flămând dar în general într-o dispoziție bună și sănătos”.

Tom Miller, fondatorul Texas EquuSearch, a declarat pentru postul local de televiziune KHOU că organizația sa a avut anterior un singur caz asemănător de dispariție a unui copil și că aproape își pierduse speranța că băiețelul va mai fi găsit.

„Este atât de uluitor. A fost de necrezut când l-am auzit”, a spus acesta.

Potrivit autorităților din Plantersville, copilul a fost găsit de un bărbat care a dorit să rămână anonim.

 


loading...