Un bărbat a cărui soţie a murit de cancer transmite un MESAJ emoţionant către toate femeile: Nu ignoraţi ACESTE semne

Un bărbat a cărui soţie a murit de cancer intestinal a transmis un mesaj tuturor femeilor care ignora semnele pe care nevasta lui nu le-a bagat in seama. El spune că dacă soţia sa ar fi mers la timp la medic nu ar fi murit, de aceea sfatuieste pe oricine da semne de boală sa mearga imediat la doctor. 

RomaniaTV.net
18 nov. 2016, 19:55
Un bărbat a cărui soţie a murit de cancer transmite un MESAJ emoţionant către toate femeile: Nu ignoraţi ACESTE semne

Sotia lui Clifford a murit la varsta de 52 de ani pentru ca a ignorat simptomele cancerului intestinal. Drama prin care a trecut l-a determinat sa sa faca un apel fata de toate femeile care ar putea trece prin aceeasi problema.

Timp de doua saptamani, femeia a simtit puternice dureri abdominale, insa le-a ignorat. Niciodata nu isi imagina ca senzatiile de disconfort ascund sunt, de fapt, semnele unei maladii atat de periculoase.

Dupa doua saptamani de dureri cumplite, Christine a mers la medic, insa doctorul nu a avut vesti bune: mai avea putine zile de trait.

 „Nu ignorati semnele pe care sotia mea le-a ignorat”, suna mesajul lui Clifford.

 „Daca ar fi fost diagnosticata mai devreme, ar fi supravietuit”, a completat acesta. Cei doi au decis sa isi uneasca destinele cat mai curand posibil. S-au casatorit dupa ce s-au cunoscut intr-o discoteca, in anul 1984. Nunta lor nu a fost una fastuoasa. La petrecere au participat doar 17 persoane, cele mai apropiate de cuplu.

Daca este diagnosticat din timp, cancerul de colon poate fi tratat si este vindecabil. Simptomele bolii includ: durerile abdominale puternice, neintrerupte, scaderea subita in greutate si sangerarile anale sau eliminarea scaunelor cu sange.


loading...