Un bărbat a cerut-o în căsătorie pe femeia care l-a înjunghiat, chiar în timpul procesului

Un bucătar din Anglia care a fost foarte aproape de moarte după ce prietena sa l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie a mers la procesul acesteia şi a cerut-o de nevastă.

RomaniaTV.net
10 apr. 2012, 18:25
Un bărbat a cerut-o în căsătorie pe femeia care l-a înjunghiat, chiar în timpul procesului

Britanicul Gregory Todd, în vârstă de 48 de ani, a adus cu el la proces un inel cu aur şi diamant şi l-a rugat pe avocatul prietenei sale Tiffany Baillie, care l-a înjunghiat, să pună întrebarea în sala de judecată, potrivit weirdcrime.net.

Dar Tiffany a fost dusă înapoi în închisoare înainte să poată să răspundă. Gregory trebuie să aştepte acum până miercuri pentru a afla dacă cererea i-a fost acceptată. Miercuri Tiffany află şi sentinţa judecătorului.

Gregory Todd a petrecut tri luni în închisoare după ce prietena sa Tiffany, tot bucătar, în vârstă de 32 de ani, i-a înfipt un cuţit în spate în timp ce dormea.

Se pare că aceasta era supărată din cauza pierderii unei sarcini şi cei doi se certaseră în seara aceea după ce consumaseră cantităţi considerabile de alcool.

Totul s-a petrecut în Hessle, în nord estul Angliei.

Tiffany le-ar fi spus poliţiştilor „Ce-am făcut?” după ce l-a rănit pe Gregory, deşi a recunoscut că a făcut-o intenţionat. Acum Gregory speră ca prietena lui să primească o pedeapsă cu suspendare.

„Domnul Todd a adus un inel pentru a o cere de soţie. Intenţionează să se căsătorească”, a spus avocatul Paul Genney în sala de judecată.

Judecătorul Michael Mettyear a declarat însă că are „nevoie de timp de gândire” pentru că este un „caz dificil”.