Un american a dat-o în judecată pe partenera sa pentru că a folosit telefonul la prima întâlnire

Un bărbat din Texas, aflat la prima întâlnire cu o femeie, a fost iritat peste măsură de comportamentul ei. De fapt, bărbatul a fost atât de iritat de faptul că aceasta a început să trimită mesaje pe telefon încât a chemat-o în instanță pentru a-i cere banii de bilet înapoi, relatează BBC News.

20 mai 2017, 10:26
Un american a dat-o în judecată pe partenera sa pentru că a folosit telefonul la prima întâlnire

Brandon Vezmar, în vârstă de 37 de ani, a fost la cinematograf împreună cu o femeie, pentru a urmări filmul partea a doua a filmului „Gardienii Galaxiei”. La aproximativ 15 minute după începerea filmului, Crystal Cruz a început să tasteze pe telefon, spre nemulțumirea bărbatului. El i-a cerut să se oprească, însă Crystal a refuzat. Așa că bărbatul i-a sugerat să iasă din sala de cinematograf pentru a trimite mesaje, ceea ce femeia a și făcut. A plecat și nu s-a mai întors.

Citeşte şi 7 secrete pentru o primă întâlnire de vis

A doua zi, Brandon i-a dat mesaj să-i ceară înapoi banii pentru biletul la cinema. Inițial, ea a refuzat, așa că Brandon a inaintat o acțiune legală pentru a obține înapoi cei 17 dolari. „Dumnezeule, este o nebunie”, a spus femeia când a aflat de fapta lui. Ea a susține că a trimis doar două sau trei mesaje prietenei sale, care se certa cu iubitul.

Brandon susține însă, în cererea depusă în instantă, că acțiunile femeii sunt „o încălcare directă” a politicii cinematografului, iar fapte ei au afectat experiența celorlalți spectatori. Bărbatul a renunțat până la urmă la proces, după ce Crystal acceptat, într-un final, să-i dea banii ceruți.