Un bărbat a decedat după ce s-a aruncat de la etajul şase al Spitalului Oradea. Pacientul, legat de pat cu curele

Un bărbat în vârstă de 42 de ani s-a aruncat de la etajul şase al Spitalului Judeţean Oradea, unde se afla internat. Pacientul a decedat pe loc, iar conform datelor furnizate de Poliţie acesta se afla în sevraj, deoarece nu a consumat alcool de mai multe zile, transmite Mediafax.

RomaniaTV.net
17 iun. 2020, 06:34
Un bărbat a decedat după ce s-a aruncat de la etajul şase al Spitalului Oradea. Pacientul, legat de pat cu curele

Pacientul s-a aruncat de la salonul situat la etajul şase al Spitalului Judeţean Oradea, iar în urma impactului a decedat pe loc. Bărbatul fusese internat la Secția de Neurochirurgie a spitalului pentru un traumatism minor la cap. Acesta era cunoscut ca fiind alcool şi se afla în sevraj, astfel a fost legat, conform procedurilor, cu curele de pat pe care a reuşit să le rupă.

Citeşte şi:Un pacient internat la Socola s-a sinucis. Cum a reuşit să fenteze vigilenţa personalului medical

„În jurul orei 18.00 am fost sunat de medicul şef al secţiei de Neurochirurgie, care mi-a spus că un pacient internat prin UPU pe la ora 15.00 s-a aruncat de pe geam. Se lovise la cap cu o zi înainte, după o căzătură, şi a acuzat dureri. Pentru că era alcoolic şi în sevraj, după internarea pe secţie a fost legat de pat cu curele, conform procedurilor, dar a reuşit să le rupă şi apoi a rupt şi sistemul de închidere al ferestrei de la salon, care în mod normal permite doar oblatarea, apoi s-a aruncat”, a declarat BIHOREANULUI dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Judeţean.