Un bărbat a decedat după ce s-a răsturnat cu căruţa în şanţ. Alţi doi bărbaţi sunt în stare gravă la spital

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea a informat că un bărbat a decedat, luni, la Ploscuţeni, după ce s-a răsturnat cu căruţa în afara părţii carosabile, iar alţi doi bărbaţi care se aflau în căruţă au ajuns, în stare gravă, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" Focşani. 

RomaniaTV.net
08 iun. 2020, 14:18
Un bărbat a decedat după ce s-a răsturnat cu căruţa în şanţ. Alţi doi bărbaţi sunt în stare gravă la spital

Potrivit sursei citate, echipajul SMURD a preluat un pacient în vârstă de 70 de ani, cu multiple traumatisme şi l-a transportat la UPU Focşani, celălalt pacient fiind preluat de un echipaj al SAJ Vrancea.

Citește și: Un bărbat infectat cu coronavirus a fugit dintr-un spital din Capitală. A fost prins în judeţul Buzău

„Două echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud au intervenit luni, în jurul orei 14,20, la un accident rutier produs pe DJ 252, pe raza localităţii Ploscuţeni, după ce un atelaj s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului au rezultat trei victime de sex masculin, dintre care una aflată în stare de inconştienţă. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat tuturor celor trei victime. Din nefericire, victima aflată în stare de inconştienţă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) aflat la faţa locului”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu, potrivit Agerpres.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.