Un bărbat a făcut senzaţie pe o plajă din Eforie Nord. Omul se bronza într-un sac de celofan şi a atras toate privirile. Imaginile cu el au devenit virale

Un bărbat s-a bronzat la soare într-un sac de celofan, joi, în Eforie Nord, iar oamenii aflaţi în apropiere au crezut că este o metodă de protecţie împotriva COVID, însă explicaţia i-a făcut să îl felicite.

22 iul. 2021, 16:39
Un bărbat a făcut senzaţie pe o plajă din Eforie Nord. Omul se bronza într-un sac de celofan şi a atras toate privirile. Imaginile cu el au devenit virale

Un bărbat a făcut senzaţie pe o plajă din Eforie Nord. Bărbatul care stătea în sacul de celofan i-a făcut pe toţi oamenii aflaţi pe plaja din Eforie Nord să se întrebe ce se întâmplă cu el şi dacă, nu cumva, sacul este o metodă de a se proteja împotriva coronavirusului.

Un bărbat a făcut senzaţie pe o plajă din Eforie Nord. Omul se bronza într-un sac de celofan şi a atras toate privirile

Oamenii au început să îi facă fotografii şi să îl filmeze, însă salvamarii de pe plajă s-au apropiat de el şi au întrebat o femeie, care se afla în apropierea bărbatului, care este adevărul.

„Face saună pentru că el are un pic de artrită reumatoidă şi i-a explicat un medic că dacă stă la căldură, aşa, îi e bine. Şi se simte extraordinar de bine”, a răspuns femeia.

Medicul reumatolog Ionuţ Badea a explicat, în cadrul emisiunii Sfat de Sănătate de la Antena 3, care este legătura dintre reumatism şi vreme.

„Reumatismul este un termen general, care acoperă multe patologii, peste 200. Cred că în populaţia generală, reumatismul este considerat ca o durere articulară, iar cele mai frecvente dureri articulare sunt asociate artrozei sau bolilor inflamatorii ori autoimune, precum poliartrita reumatoidă, spondilita anchilozantă, artrita psoriazică, lupusul”, a explicat medicul.

”Premiul I pentru cea mai bună protecție împotriva Covid 19, editia de vară 2021, merge la turistul de pe plaja Eforie!” – au scris pe rețeaua de socializare salvamarii.

De altfel, un turist din București, care şi-a parcat maşina pe plajă, în stațiunea Saturn, a fost surprins de Poliție și sancționat, potrivit IPJ Constanța. Turistul de 43 de ani, din București, și-a parcat mașina pe nisip, în apropierea șezlongurilor. A fost surprins de Poliție și amendat cu suma de 10.000 de lei.

„Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, se precizează în comunicatul IPJ Constanța.

Citeşte şi: Ce amendă a primit un bucureştean care a intrat cu maşina pe plajă. Autoturismul a fost scos din nisip cu excavatorul


loading...
Partenerii noștri