Un bărbat a fost ARESTAT după ce a vândut un BEBELUŞ pe FACEBOOK. Vezi câţi bani a primit

Poliţia dintr-o localitate din nordul Indiei a anunţat miercuri că a arestat un bărbat de 47 de ani care a perfectat pe Facebook vânzarea nepotului său, un bebeluş, unui om de afaceri, pentru 640 euro.

24 apr. 2013, 08:55
Un bărbat a fost ARESTAT după ce a vândut un BEBELUŞ pe FACEBOOK. Vezi câţi bani a primit

Feroz Khan din Ludhiana (statul Pendjab) este acuzat că şi-a răpit nepotul imediat după ce fiica lui a născut şi a cerut apoi ajutorul a doi membri ai personalului maternităţii, care au contactat pe Facebook cumpărătorul şi s-au înţeles asupra vânzării bebeluşului, potrivit Agerpres.

Citește și INCREDIBIL. Şi-a scos copilul la vânzare pe Facebook: Cine dă 20 de milioane de dolari pe fiul meu?

„Au fost arestaţi toţi trei şi îl vom interoga şi pe omul de afaceri care a plătit ca să cumpere bebeluşul”, a declarat un membru al conducerii poliţiei din Ludhiana, localitate aflată la 300 km de Delhi, pentru presa locală.

Poliţia a dat de urma bebeluşului şi l-a înapoiat mamei, femeie divorţată, care a depus plângere împotriva propriului tată. Cele trei persoane arestate sunt acuzate de răpire, urmând să apară în faţa justiţiei miercuri. Dacă sunt găsite vinovate, riscă o pedeapsă de şapte ani de închisoare.

Citește și Adevărul despre relaţii în reţelele de socializare

În 2011, poliţia federală indiană a informat justiţia că 815 bande, având peste 5.000 de membri, sunt implicate în răpiri de copii în India, alimentând reţelele de prostituţie şi cerşetorie.

 

Citește și Prostia unui delicvent: A fost arestat după ce a postat pe Facebook o poză în care se scălda în bani