Un bărbat a fost arestat după ce a vrut să RĂZBUNE MOARTEA unei PISICI folosind o SCÂNDURĂ plină de cuie

Un bărbat din America a fost arestat după ce a încercat să răzbune moartea pisicii sale atacând doi ratoni aflaţi într-un tomberon din apropierea casei.

29 aug. 2013, 13:56
Un bărbat a fost arestat după ce a vrut să RĂZBUNE MOARTEA unei PISICI folosind o SCÂNDURĂ plină de cuie

Richard Moller din Boulder a sărit într-un tomberon unde doi ratoni umblau prin gunoaie şi a început să îi bată cu o scândură plină de cuie. Astfel, el a omorât unul dintre animale, în timp ce pe al doilea l-a rănit grav. După ce a fost arestat, el şi-a motivat atacul, povestind că la începutul anului alţi ratoni i-au ucis pisica, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi De râsul RATONILOR. Vezi ce a păţit un bărbat care voia să îi vină de hac unei creaturi nevinovate

Bărbatul de 50 de ani din Colorado a fost acuzat de cruzime faţă de animale şi riscă să ajungă la închisoare pentru gestul său extrem de brutal, mai ales că a folosit o armă demnă de torturile medievale, o scândură în care a înfip mai multe cuie ascuţite.

Citeşte şi Un raton gras şi un moş dansează pe ritmuri…sălbatice VIDEO

Incidentul a avut loc în cursul zilei de luni. Martorii atacului povestind cum bărbatul a început să urle în timp ce lovea animalele nevinovate, strigând în gura mare „Toţi ratonii trebuie să moară„. Procesul va avea loc la începutul lunii septembrie, bărbatul fiind în arestul poliţiei până atunci.