Un bărbat a fost atât de BEAT, încât oamenii au crezut că a MURIT. Vezi în ce loc ÎNGROZITOR s-a TREZIT

Un polonez în vârstă de 56 de ani s-a trezit la morgă după ce adormise pe o bancă într-un parc, beat mort. Asfel, la faţa locului a venit o salvare, însă din cauza faptului că omul nu avea puls, el a fost declarat mort şi dus la morgă.

08 nov. 2013, 15:34

Cu toate că fiecare persoană a ajuns la un moment dat în viaţă să se îmbete atât de rău încât să leşine, un bărbat din Polonia a trecut prin cea mai mare spaimă a vieţii sale din cauza consumului excesiv de alcool. Marek Michalski, în vârstă de 56 de ani, din Piotrkow, s-a trezit la morgă după ce paramedicii veniţi să îl ridice de pe o bancă, dintr-un parc, nu i-au găsit puls şi l-au declarat mort, potrivit Mirror.

Citeşte şi Nu va uita niciodată: Avea bani de câteva BERI, dar ce a făcut în centrul ORAŞULUI a lăsat POLIŢIA mască FOTO

Îmi aduc aminte că stăteam pe o bancă şi apoi m-am trezit la morgă. Cineva trebuie să plătească pentru asta. Am coşmaruri acum despre faptul că sunt ciopârţit de doctorii care nu realizează că sunt viu şi vor să îmi facă autopsie„, a declarat el presei locale.

Inedit este faptul că legiştii plănuiau să efectueze o autopsie ziua următoare, însă alcoolicul a reuşit să rostogolească de pe masa pe care se afla şi să fugă. Mai mult, în prezent el doreşte să dea spitalul în judecată pentru trauma suferită.

Citeşte şi Record Mondial: Un polonez a supravieţuit unei alcoolemii de TREI ORI mai MARE decât doza FATALĂ

Chiar şi aşa, spitalul consideră că angajaţii au acţionat într-o manieră corectă şi nu au de ce să fie daţi în judecată.