Un bărbat a fost bătut cu pumnii de un poliţist în Capitală. Reacţia EUROPOL, care este realitatea din spatele imaginilor

Scene revoltătoare au avut loc în Capitală noaptea trecută. Un polițist de la Secția 9 a fost filmat în timp ce bătea cu pumnii un bărbat. Ulterior, acelaşi poliţist a alergat pe strada principala încă un tânăr. Sindicatul Europol a reacționat în urma imaginilor distribuite. Potrivit sindicatului, cei doi bărbați se aflau în stare de ebrietate și au înjurat polițiștii în nenumărate rânduri. La nivelul Poliţiei Capitalei a fost deschis o anchetă pentru a analiza modul în care au acţionat agenţii.

RomaniaTV.net
09 apr. 2020, 05:09
Un bărbat a fost bătut cu pumnii de un poliţist în Capitală. Reacţia EUROPOL, care este realitatea din spatele imaginilor

Sindicatul Europol a reacționat în urma imaginilor distribuite și criticate masiv pe rețelele de socializare. Prin urmare, conform acestra, realitatea este cu totul alta decât cea din spatele imaginilor. Cei doi bărbați se aflau în stare de ebrietate și au înjurat polițiștii în nenumărate rânduri.

Citește și: Scene REVOLTĂTOARE în Capitală. Bărbat bătut cu pumnii de poliţist. Reacţia oficială a autorităţilor VIDEO

”Realitatea din spatele imaginilor „scandaloase” care au devenit virale. Azi noapte, o patrulă de ordine publică oprește 2 persoane pentru a verifica motivul prezenței lor pe stradă. Bărbații, aflați în stare de ebrietate încep să îi înjure pe polițiști, le spun cum „fac ceva pe ordonanțele militare” și îi trimit pe polițiști…la origini” , se arată în comunicat.

Cei doi bărbați au fost somați să înceteze jignirile și să se legitimize, însă au refuzat, iar unul a început să fugă în timp ce celălalt i-a scuipat pe polițiști. Omul legii a încercat să îl imobilizeze și i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul feței pentru a-l destabiliza.

”Sunt somați să înceteze și să se legitimeze, aceștia refuză. Unul dintre ei fuge, iar celălalt îl scuipă pe polițist în față și încearcă să îl lovească rupându-i epoleții. Colegul nostru încearcă să îl imobilizeze pe bărbat și îi aplică mai multe lovituri de pumni la nivel feței pentru a-l destabiliza cu scopul imobilizării. Între timp, celălalt coleg cere sprijin prin stația de emisie recepție” ,  explică reprezentanții EUROPOL.

Conform EUROPOL, videoclipul trebuia prezentat integral, nu doar în momentul în care cei doi bărbați strigă după ajutor. În final, cei doi au fost sancționați pentru refuz de legitimare și nerespectarea restricțiilor de circulație.

”Era bine dacă video-ul era prezentat în integralitate, nu doar de la momentul în care cei doi smardoi, cu istoric delincvent, se smiorcaie si strigă după ajutor, după ce în prealabil, băuți fiind, înjurau și mictionau pe Politie, polițiști și pe lege. P.S. Ambele persoane au fost sanctionate pentru refuz de legitimare și nerespectarea restricțiilor de circulatie. Bărbatul care a scuipat polițistul nu se află în evidențele DSP și nu s-au impus măsuri de izolare” , se arată în comunicat.

 


loading...