Incidente la protestul din Capitală: Doi bărbaţi au fost duşi la poliţie pentru verificări după ce jandarmii au găsit asupra lor arme

Doi bărbaţi au fost duşi la Poliţie după ce jandarmii au găsit asupra lor diferite arme. Jandarmeria organizează filtre lângă Piața Universității, la gurile de metrou, și percheziționează aproape toate persoanele care sosesc.

20 ian. 2018, 17:03
Incidente la protestul din Capitală: Doi bărbaţi au fost duşi la poliţie pentru verificări după ce jandarmii au găsit asupra lor arme

UPDATE: Un alt bărbat a fost dus la Poliţie pentru verificări, după ce jandarmii au găsit asupra lui o bâtă şi un lanţ. Alte persoane au aruncat, înainte să fie controlate, petarde, un box şi un pistol cu electroşocuri.

Jandarmeria anunţă că va face în continuare controale în pasajul de la Universitate, pentru a nu lăsa persoanele care au asupra lor obiecte periculoase să intre în piaţă. Cu doar o oră în urmă, un bărbat a fost dus la Poliţie, după ce jandarmii au găsit asupra lui un pistol care s-a dovedit a fi de jucărie.

Conform jandarmilor, asupra unui barbat aflat în Piaţa Universităţii a fost găsit un pistol, care ulterior s-a dovedit a fi de jucărie.

Bărbatul a fost dus la secţia 4 Poliţie pt verificări.

La Piaţa Universităţii, peste 10.000 de oameni protestează faţă de corupţie şi faţă de modificarea legilor justiţiei, jandarmii fiind prezenţi în număr mare.

Citeşte şi Protest în Capitală împotriva modificării legilor justiţiei. Incidente violente între jandarmi şi protestatari LIVE VIDEO