Un bărbat a fost găsit mort în zona Canionului 7 Scări din Braşov

Un bărbat a fost găsit sâmbătă, decedat, în zona Canionului 7 Scări, pe traseul Prăpastia Ursului, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, Ionuț Marin.

RomaniaTV.net
30 sept. 2017, 13:27
Un bărbat a fost găsit mort în zona Canionului 7 Scări din Braşov

O persoană a sunat sâmbătă la numărul de urgență, în jurul orei 13.00 și a declarat că în zona Canionului 7 Scări pe traseul Prăpastia Ursului, se află un bărbat peste care este căzut un copac. Cel care a sesizat a declarat că bărbatul nu mișcă și nu ar prezenta semne vitale. La fața locului s-au deplasat polițiști de la Poliția municipiului Săcele, jandarmi și un echipajul Salvamont. A fost declarat decesul, iar bărbatul este coborât pe targă pentru a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Brașov, pentru identificare și necropsie.

Asupra bărbatului a fost găsit un telefon mobil și o cheie de mașină cu un breloc. Potrivit sursei citate există o informație deocamdată neconfirmată, că ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani din localitatea brașoveană Sânpetru a cărei dispariție a fost sesizată vineri, 29 septembrie în jurul orei 10.00, de soția acestuia. Va fi efectuată confirmarea doar după amprente și recunoaștere, mai precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.