Un bărbat a fost înjunghiat de prietenul care voia să se sinucidă

Un bărbat a fost înjunghiat în gât pentru că a încercat să îşi oprească prietenul să se sinucidă. Incidentul a avut loc în Constanţa. Atât victima cât şi agresorul, care apoi s-a aruncat de la etaj, sunt în stare gravă la spital.

23 ian. 2015, 13:16
Un bărbat a fost înjunghiat de prietenul care voia să se sinucidă

Spiritele s-au încins în seara de joi  în Constanţa. Doi indivizi, cunoscuţi ca şi consumatori de droguri, s-au luat la bătaie, totul ajungând până la înjunghieri, potrivit replicaonline.ro.

Totul a plecat de la faptul că George M. dorea să-şi pună capăt zilelor, să se arunce de la etaj. George Nicolae U. ar fi încercat să-l oprească, moment în care a fost înjunghiat cu un ciob de la geamul spart anterior. După ce şi-a atacat prietenul, George M. a sărit de la etajul unu al unui imobil. Ambii au ajuns ajuns la spital, fiind internaţi pe Secţia de Terapie Intensivă, sub paza jandarmilor. „Pacienţii sunt internaţi în Secţia de Terapie Intensivă, păziţi de jandarmi. Unul are o traheostomă la gât. Amândoi sunt stabili hemodinamic. Au ieşit testele pozitive la droguri„, au declarat cadrele medicale.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

CITEŞTE ŞI: Femeie ucisă de fostul soţ într-un mod SADIC: „Bună seara, mi-am omorât fosta nevastă, veniţi să mă luaţi!”