Femeie ucisă de fostul soţ într-un mod SADIC: „Bună seara, mi-am omorât fosta nevastă, veniţi să mă luaţi!”

O femeie din Constanţa a fost ucisă cu sânge rece cu 11 lovituri de cuţit. Călăul este fostul soţ al femeii şi chiar el a sunat să anunţe crima.

RomaniaTV.net
20 ian. 2015, 09:36

O crimă şocantă a avut loc în cursul nopţii de luni în cartierul constănţean CET. Victima, o femeie în vârstă de 47 de ani, a fost înjunghiată de 11 ori de către fostul ei soţ de 51 de ani care a invitat-o la o cafea ca apoi să o omoare, potrivit ReporterNTV

Citeşte şi TRAGEDIE în Piteşti. Un bărbat şi-a UCIS tatăl şi l-a ascuns două săptămâni în casă VIDEO

Astfel, în timpul discuției cei doi au ajuns să vorbească despre bani, moment în care între cei doi a izbucnit un scandal, iar bărbatul, furios, a înjunghiat-o pe femeie de 11 ori. Cei doi au împreună două fete.

Polițiștii criminaliști au sigilat apartamentul în care a avut loc tragedia și au început cercetări pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la producerea ei.

După ce şi-a înjunghiat fosta soţie, bărbatul a sunat la poliţie şi a mărturisit fapta.

Bună seara, mi-am omorât fosta nevastă, veniți să mă luați!„, ar fi spus omul la telefon.

Polițiștii sosiți la fața locului l-au reținut, în prezent fiind dus la audieri. Relațiile dintre cei doi nu erau tocmai bune, bărbatul având un comportament violent față de femeie pe care a şi bătut-o în urmă cu câteva zile.