Un bărbat a fost înjunghiat în timpul unei răfuieli între interlopi VIDEO

Clanurile interlope din Bucureşti îşi duc din nou războaiele în stradă.

RomaniaTV.net
19 dec. 2011, 07:30
Un bărbat a fost înjunghiat în timpul unei răfuieli între interlopi VIDEO

Un bărbat susţine că a fost bătut şi înjunghiat de mai mulţi membri ai unei grupări rivale. Bucureşteanul, un apropiat al Clanului Sportivilor, spune că a fost victima unei răzbunări a Clanului Metin.

Bărbatul susţine că se afla pe o stradă din cartierul Apărătorii Patriei când trei membri ai grupării Metin l-au luat la bătaie. El spune că printre aceştia se afla şi Amet Metin, liderul clanului.

„Unu’ Amet Metin mi-a zis stai mă drace puţin, s-a dat jos din maşină şi m-a tăiat la mână şi în spate, la inimă. Mi s-au mai adus ameninţări şi înainte, acum o săptămână. Că am crescut cu sportivii şi că aş fi de partea sportivilor. Sunt prieten cu toţi”, spune presupusa victimă.

Contactat telefonic, Amet respinge orice fel de acuzaţie şi spune că totul este doar o înscenare a celor din Clanul Sportivilor: „Nu ştie nimeni nimic, eu nu l-am văzut în viaţa mea. Poate să facă ăştia, Clanul Sportivilor, vreo manevră să pună pe unul să-l taie şi pe urmă să zică că Amet Metin”.

Ura celor două grupări este una veche iar conflictele s-au ţinut lanţ de-a lungul timpului. La începutul acestei toamne, Amet Metin promitea că se va răzbuna pe membrii Clanului Sportivilor, care, spune el, i-ar fi vandalizat maşina.