Un bărbat a fost lovit crunt în cap într-un hipermarket din Arad. Incidentul s-a întâmplat sub ochii fetiţei victimei

Un bărbat din Arad a fost bătut crunt chiar în faţa fetiţei lui de trei ani, în timp ce se afla într-un hipermarket. Acesta a fost atacat de soţul unei femei, care a dat cu căruciorul de cumpărături peste copilă. Agresorul şi-a ieşit din minţi când tatăl i-a atras atenţia femeii.

29 ian. 2016, 08:16
Un bărbat a fost lovit crunt în cap într-un hipermarket din Arad. Incidentul s-a întâmplat sub ochii fetiţei victimei

Incidentul a avut loc marţi seară, într-un hipermarket din Arad, când, bărbatul se afla la cumpărături împreună cu familia sa. La un moment dat, acesta a fost lovit puternic în cap de soţul unei femei cu care tânărul avusese o altercaţie. Copila victimei a fost lovită din greşeală de căruciorul de cumpărături al femeii.

„Dintr-o dată, o persoană de sex feminin s-a întors și a intrat în fetița mea fără să o vadă. Eu i-am spus să fie atentă pe unde merge. Ea a răspuns imediat că fetița ar trebui să vadă pe unde merge. Ne-am apostrofat după aceea, preț de câteva minute, după care am plecat mai departe. În timp ce plecam femeia vorbea la telefon. După aceasta m-am trezit pe patul spitalului. Nu mai țin minte nimic”, a declarat tânărul de pe patul spitalului, potrivit aradon.ro.

Întreaga scenă s-a petrecut sub privirea îngrozită a fetiţei de doar trei ani a victimei.

Medicii de la Spitalul Judeţean spun că tânărul a suferit mai multe traumatisme în urma loviturii primite.

„Traumatism cranio-cerebral acut, hemoragie subarahnoidiană minimă, contuzie hemoragică frontală dreapta, fractură mastoidă, otoragie dreapta”, a precizat Monica Puticiu, director medical la „Județean”.

Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea agresorului şi au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Citeşte şi