Un bărbat a fost preluat în stare gravă de elicopterul SMURD după ce a căzut de pe casă

Un bărbat din localitatea Ipeureşti, judeţul Giurgiu, a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti după ce a căzut de pe acoperişul unei case de la aproximativ patru metri. Acesta îşi ajuta un prieten să-şi repare acoperişul. 

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 13:52
Un bărbat a fost preluat în stare gravă de elicopterul SMURD după ce a căzut de pe casă

Din primele informaţii, se pare că un bărbat a sunat disperat la 112 după ce prietenul lui, în vârstă de 50 de ani, a căzut de pe casă. La faţa locului au sosit şi echipaje de poliţie care efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile de producere a accidentului.

Citeşte şi: Mărturii cutremurătoare, asistentul SMURD şi-a salvat propriul copil: „Ştiam că fiecare lacrimă de-a lui înseamnă că este în viaţă”

„În această după-amiază, un bărbat din localitatea Iepureşti, judeţul Giurgiu, a sunat la 112 să anunţe că un prieten în vârstă de 50 de ani care îl ajuta la reparaţia acoperişului casei în care locuieşte s-a dezechilibrat şi a căzut de pe acoperiş de la o înălţime de aproximativ patru metri. La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă a SAJ Giurgiu.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor bărbatului căzut de pe casă şi pentru că acesta prezenta multiple leziuni, a fost solicitat în sprijin şi un elicopter SMURD care l-a preluat şi transportat pe cel rănit la un spital din capitală”, a declarat vineri, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Monalisa Frâncu.