Un bărbat a fost reţinut după ce a distrus maşina poliţiei

Un bărbat de 33 de ani din comuna ieşeană Deleni a fost reţinut, sâmbătă seară, pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, după scandalul care a avut loc la un bar din comună, când o maşină a Poliţiei a fost distrusă.

RomaniaTV.net
09 dec. 2017, 19:11
Un bărbat a fost reţinut după ce a distrus maşina poliţiei

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău a declarat corespondentului MEDIAFAX că vineri seară “a existat un incident de o amploare relativ mare” la un bar din localitatea Poiana-Deleni, judeţul Iaşi.

“Din păcate, la intervenţia poliţiei, persoanele aflate acolo nu au avut atitudinea care ar fi trebuit. Ca atare, în acest moment s-a înregistrat cauză penală, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe (…) trei acte materiale, distrugere două acte materiale, tulburarea ordinii şi liniştii publice – un act material. Şi, din păcate cel mai grav , se efectuează cercetări în momentul de faţă şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, comis bineînţeles în dauna unei persoane vătămate care ar putea fi poliţist de poliţie judiciară”, a declarat Mona Alexa, prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.