Un bărbat a fost snopit în bătaie de interlopi, în centrul oraşului Deva VIDEO

Un bărbat de 38 de ani din Deva a fost lovit în plină stradă de doi tineri care erau beți. Bărbatul agresat a ajuns în stare gravă la spital.

06 feb. 2016, 15:29
Un bărbat a fost snopit în bătaie de interlopi, în centrul oraşului Deva VIDEO

Trecătorii au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj medical, care a preluat victima şi a transportat-o la spital.

În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat prezumtivii autori ai agresiunii, doi tineri din municipiul Deva, în vârstă de 19 şi, respectiv, de 20 de ani, şi au stabilit că suspectul în vârstă de 20 de ani, cu antecedente penale, i-a aplicat victimei o lovitură cu pumnul în zona feţei, în urma căreia victima a căzut şi s-a lovit cu capul de o bordură. Bărbatul agresat a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale„, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Tinerii sunt anchetaţi pentru vătămare corporală cu punerea în primejdie a vieţii victimei. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.