Un bărbat a înjunghiat un agent de pază pentru că nu i-a permis accesul într-un bar din Franţa

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a lovit cu un cuțit un agent de securitate care i-a interzis accesul într-un bar fără mască de protecție. Acesta l-a rănit pe agent grav, în ochi, conform poliției locale, citată de AFP.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 11:03
Un bărbat a înjunghiat un agent de pază pentru că nu i-a permis accesul într-un bar din Franţa

Incidentul s-a produs vineri seară în jurul miezului nopţii, în centrul oraşului Brest, a declarat pentru AFP comisariatul de poliţie din Brest.

Citește și: Robert Trump, fratele lui Donald Trump, a murit: ”Ne va lipsi, dar ne vom întâlni din nou”

Clientul, care a fost respins la intrarea în bar, a revenit o jumătate de oră mai târziu înarmat cu un cuţit şi l-a atacat pe agentul de pază. Bărbatul, lovit de două ori cu cuţitul, dintre care o dată la ochi, s-a prăbuşit la pământ. Clienţii barului au intervenit pentru a-i oferi primul ajutor agentului, a precizat comisariatul. Rănit grav la ochi, agentul de pază a fost operat sâmbătă dimineaţă, viaţa nu îi este pusă în pericol.

„Agresorul, care consumase alcool şi care era diagnosticat cu schizofrenie, a fost plasat în arest preventiv”, a adăugat poliţia din Brest, precizând că omul era „deja cunoscut” serviciilor de poliţie. Mai multe persoane au fost agresate în ultimele săptămâni pentru că au cerut cuiva să poarte mască, în locuri unde aceasta era obligatorie.