Un bărbat a intrat cu maşina în sala de aşteptare a Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Craiova

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a intrat sâmbătă seară cu maşina în uşile de acces ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. În sala de aşteptare erau zeci de pacienţi, aparţinători şi cadre medicale. În urma accidentului au fost răniţi şoferul, dar şi un voluntar şi o asistentă care se aflau în sala de aşteptare. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cum s-a întâmplat evenimentul. Potrivit unor surse din spital, barbatul si-a iesit din minti dupa ce ar fi asteptat mai multe ore cu sotia si copilul pentru un control. 

RomaniaTV.net
19 ian. 2019, 20:54
Un bărbat a intrat cu maşina în sala de aşteptare a Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Craiova

Bărbatul venise la spital cu soţia şi un copil de 17 ani. Sătul să aştepte, omul a tras maşina în faţa Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, a ridicat capota, apoi a intrat în autoturism şi pur şi simplu a trecut cu el prin uşile de la urgenţe şi a distrus totul în cale. Doar o minune a făcut ca pacienții care se aflau în sala de așteptare să nu fie răniți.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, este vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin. În urma acestui eveniment, conducătorul auto a fost rănit. El se afla singur în autoturism.

Activitatea medicilor a fost întreruptă zeci de minute, iar pacienții bolnavi au fost nevoiți să stea în frig, în plină iarnă.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauza producerii incidentului. Bărbatul a fost testat cu etilotestul, el fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,76 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Şoferul vinovat le-a spus oamenilor legii că accidentul s-a produs după ce a încurcat frâna cu acceleraţia.

 

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a scoate autoturismul din zona respectivă şi pentru îndepărtarea grilajului uşilor de la intrare, la faţa locului deplasându-se un echipaj de descarcerare.

Citeşte şi Tragedie în Dolj. Un bărbat a fost strivit de maşina pe care o repara