Un bărbat BEAT a leşinat pe stradă, iar când s-a trezit a avut un ŞOC. „I l-a mâncat un câine”

Un bărbat din Republica Dominicană a povestit televiziunii Noticias că în această săptămână a leșinat de beţie și s-a trezit fără penis.

RomaniaTV.net
03 aug. 2013, 14:15

Geraldo Ramos, în vârstă de 45 de ani, din Santiago, spune că nu are nici o idee ce s-a întâmplat cu penisul lui, dar vecinii au declarat că acesta ar fi fost atacat de un câine când era beat. Ramos, cu toate acestea, nu îşi aminteşte animalul. Presupusul câine nu a fost găsit, potrivit HuffingtonPost.

În cazul în care un câine i-ar fi muşcat într-adevăr penisul lui Ramos, nu ar fi prima dată în ultimele săptămâni când un câine a fugit cu cu organele genitale ale unui om. La sfârșitul lunii iulie, un om paralizat din Arkansas s-a trezit din somn pentru a descoperi că animalul său de companie canin i-a  mâncat unul din aceste testicule.

În iunie, un alt câine, din Brazilia, Indiana, i-a mestecat pe degetele de la picioare proprietarului său. Medicii cred că animalul, un pitbull pe nume Bo, a încercat să ajute omul, care suferea de o infecție severă la picior.