Un bărbat a mers la frizerie să se tundă, ca de obicei. Detaliul bizar observat de stilistă i-a salvat viaţa

O simplă vizită la frizerie i-a salvat viaţa unui bărbat, care, deşi a primit o veste pe care nu şi-ar fi dorit-o nimeni, descoperirea a fost făcută din timp astfel încât problema să poată fi rezolvată.

18 nov. 2020, 08:24
Un bărbat a mers la frizerie să se tundă, ca de obicei. Detaliul bizar observat de stilistă i-a salvat viaţa

James Mackenzie, în vârstă de 82 de ani, a mers la frizerie să se tundă, ca în mod obişnuit, iar stilista, Kerrin Taylor, a observat o umflătură pe care o avea în spatele urechii.

I-a sugerat să meargă la doctor să verifice despre ce e vorba şi, temându-se că bărbatul nu avea să ia în serios recomandarea, a decis să contacteze un prieten de familie al acestuia, care i-a transmis totul fetei lui James.

Astfel, bărbatul a ajuns pe mâna unui medic specialist care i-a spus că acea umflătură era canceroasă. Din fericire, a reuşit să i-o îndepărteze chiar în acea lună.

„Nu am întâlnit-o pe Kerrin niciodată, dar ştiu că obişnuia să-i tundă părul mamei mele. Ştiam că e foarte amabilă fiindcă, atunci când mama a murit, s-a oferit să-l tundă pe tata pe gratis. Mama obişnuia să-l tundă mereu de tata şi cred că el nu a fost niciodată la frizerie înainte ca ea să moară”, a povestit fiica bărbatului, Clare Peevers, potrivit Metro.

Tânăra a dezvăluit că atunci când a fost să se tundă tatăl ei chiar i-a mărturisit frizeriţei că îl cam deranja umflătura. „Ea a observat şi i-a sugerat să meargă la doctor. Iar el a spus „da, da, da”. Tata nu mi-a spus absolut nimic despre asta şi cred că frizeriţa a bănuit acest lucru din reacţia lui”.

Astfel, Kerrin Taylor, cea care l-a tuns pe bărbat a fost îngrijorată că ar putea fi ceva mai mult şi a decis să facă în aşa fel încât să-i anunţe familie.

Clare s-a arătat foarte recunoscătoare şi e convinsă că tatăl ei e acum în viaţă tocmai datorită acestui gest. „Cred că acesta e modul meu de a-i spune mulţumesc lui Kerrin şi de arăta cât de atentă este cu clienţii ei”.

Citește și Europa ar putea trece la săptămâna de lucru de patru zile. Demersul făcut de sindicatele din întregul continent

Citește și MOMENT GROAZNIC pentru un cunoscut jurnalist. Fiul său a fost accidentat grav, salvarea a venit după 26 de minute