Un bărbat a murit de foame după ce guvernul britanic i-a tăiat ajutorul social! Cântărea doar 28,5 kilograme când a fost găsit

Publicat: Miercuri, 29 Ianuarie 2020 18:20 // Actualizat: Miercuri, 29 Ianuarie 2020 18:20 // Sursa: romaniatv.net

Errol Graham, în vârstă de 57 de ani, din Marea Britanie, a fost găsit mort în apartamentul său cântărind 28.5 kilograme. În urma investigaţiei s-a descoperit că acesta a murit după ce a încetat să mai primească ajutorul social, informează BBC. Pierderea venitului i-a provocat "neajunsuri grave".

Cazul lui Errol Graham, mort în iunie 2018, a reapărut în atenția publicului după ce Debbie Abrahams, un parlamentar britanic, a cerut o anchetă independentă asupra cazurilor în care oameni au murit după ce situația lor a fost revizuită de Departamentul pentru Muncă şi Pensii din Marea Britanie.

Cercetarea cazului lui Graham a dezvăluit că bărbatul avea un istoric de depresie și fusese internat în 2015, însă s-a întors acasă. Ulterior, a refuzat orice fel de contact cu medicii. Totodată, a refuzat contactul cu angajații de la Departamentul pentru Muncă şi Pensii, iar ajutorul său social a încetat în august 2017. În scurt timp și-a pierdut și ajutorul pentru locuință. Ultimul contact știut avut de Errol Graham s-a petrecut în februarie 2018, când un angajat al Nottingham City Homes sosit pentru chiria restantă l-a auzit strigând și lovind ușa de la intrare.

Ancheta desfășurată pentru a stabili cauza morții a dezvăluit informații despre situația în care trăia Errol Graham înainte să moară. Potrivit agentului de poliție Emily Dunn, pe corpul lui Errol Graham nu au fost găsite răni, dar "era foarte slab". În casă nu s-a găsit mâncare, în afara unor conserve de pește expirate de patru ani. Apartamentul nu avea gaze și probabil nici electricitate, iar în fața ușii era o cantitate mare de corespondență. Cauza medicală a morții a fost înregistrată drept înfometare.

Elizabeth Didcock, asistentul medicului legist, a concluzionat că pierderea bruscă a tuturor surselor de venit și amenințarea evacuării au provocat neajunsuri grave și un stres imens, pe lângă greutățile financiare. "Este foarte probabil ca pierderea venitului și a locuinței să fie factorii de stres care au avut un impact teribil asupra stării sale mentale", a spus Elizabeth Didcock.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ajutor social cetatean engley înfometare Marea Britanie moarte
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H