Un bărbat a murit după ce a căzut cu maşina într-un canal de irigaţii dezafectat din Constanţa

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a murit duminică seara, în judeţul Constanţa, după ce a căzut cu maşina pe care o conducea într-un canal de irigaţii. El a fost găsit lângă maşină de echipajul medical, care a efectuat manevre de resuscitare, fără succes însă.

10 iun. 2019, 03:36
Un bărbat a murit după ce a căzut cu maşina într-un canal de irigaţii dezafectat din Constanţa

Accident grav în Constanţa. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, duminică, în jurul orei 22.15, un bărbat în vârstă de 31 de ani din Peştera, conducea un autoturism din localitatea Peştera către Pietreni, iar la un moment dat a pierdut controlul direcţiei într-o curbă, maşina a părăsit carosabilul şi apoi s-a răsturnat într-un canal de irigaţii.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pomperii au fost solicitaţi să intervină la acest eveniment rutier, iar la faţa locului s-au deplasat un echipaj Smurd B şi o autospecială cu modul de descarcerare din cadrul Detaşamentului Medgidia şi un Smurd C din cadrul Detaşamentului Palas.

Echipa de intervenţie a constatat că respectivul canal de iriganţii era dezafectat şi avea o adâncime de aproximativ patru metri. Şoferul a fost găsit lângă maşină, în stare de inconştienţă, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, bărbatul a fost declarat decedat. El se afla singur în autoturism.