Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al Spitalului Judeţean Slatina

Un bărbat de 46 de ani din judeţul Olt a murit, sâmbătă, după ce a căzut de la etajul al treilea al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

22 apr. 2023, 20:11
Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al Spitalului Judeţean Slatina

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt anunţă că a fost sesizat, sâmbătă, în jurul orei 13.50, prin apel 112, despre faptul că o persoană se află întinsă pe sol în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Acolo s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, conform News.ro.

Citește și: O femeie s-a aruncat de la etajul 6 al Circului Park Tower din București. A lăsat în urmă doi copii orfani

”Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Mărunţei, judeţul Olt, ar fi căzut de la etajul 3 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. În urma evenimentului, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul”, a arătat sursa citată.

Citește și: Un călugăr a fost găsit mort în chilie la o mănăstire din Neamț. Ce au descoperit anchetatorii la fața locului

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul de la Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.