O femeie s-a aruncat de la etajul 6 al Circului Park Tower din București. A lăsat în urmă doi copii orfani

O femeie s-a aruncat de la etajul 6 al Circului Park Tower din București. A lăsat în urmă doi copii, iar soțul este în stare de șoc pentru că nu înțelege ce s-a întâmplat.

21 apr. 2023, 23:34
O femeie s-a aruncat de la etajul 6 al Circului Park Tower din București. A lăsat în urmă doi copii orfani

Tragedie in Capitala, o femeie în vârstă de 40 de ani, mama a doi copii, s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din complexul Park Tower. Femeia suferea de depresie, spun apropiatii. Tragedia a avut loc la un bloc construit de curand in sectorul doi.

Tragedia a fost anunțată printr-un apel la numărul de urgență 112. Echipajul medical sosit la Park Tower nu au mai putut face nimic pentru femeia de 40 de ani.

O tânără influenceriţă a pierdut lupta cu o boală grea la doar 30 de ani. Coşmarul pentru Patricia a pornit de la o aluniţă

A fost constatat decesul, iar soțul femeii este acum în stare de șoc. O anchetă a fost deschisă în acest caz. Polițiștii încearcă să afle ce a determinat-o pe mămica a doi copii să își pună capăt zilelor. Soțul le-a spus că femeia trecea printr-o perioadă mai grea, confruntându-se cu o depresie puternică.

La începutul lunii martie, o femeie de 47 de ani se arunca de la etaj într-un mod similar în București, de data aceasta etajul 12 al unui bloc de pe Șoseaua Pantelimon. Femeia locuia la etajul 1 și s-a urcat la ultimul etaj, pentru a fi sigură că nu supraviețuiește. Înainte de a comite gestul a lăsat și un bilet de adio, iar anchetatorii au stabilit că aceasta avea probleme psihice, conform Gândul.

Citeşte şi

Codin Maticiuc, o nouă campanie umanitară. Vrea să strângă 200.000 de euro pentru bolnavii de la Spitalul Universitar de Urgență din București