Interlop mort după un accident cu skijet-ul pe Dunăre. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu, a murit după ce a căzut de pe un skijet pe Canalul Plantelor din municipiul Giurgiu. O femeie care se afla alături de el a fost salvată de pompieri. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă. Din primele informaţii, skijet-ul s-ar fi lovit cu un corp dur.

RomaniaTV.net
11 iul. 2020, 06:01

Pompierii şi scadandrii din Giurgiu au intervenit pentru a salva un bărbat şi o femeie care se dădeau cu un skijet pe Canalul Plantelor din municipiul Giurgiu, femeia fiind adusă la mal conştientă. Bărbatul a fost găsit însă inconştient, cu capul în apă, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, fiind declarat decesul.

„În noaptea de vineri spre sâmbătă, la orele 00:45, poliţiştii au fost sesizaţi de către o persoană cu privire la faptul că în zona plaja veche, pe canalul Plantelor din municipiul Giurgiu, s-a produs o coliziune între un skijet şi un corp dur, în urma căruia au rezultat probabil două victime. La faţa locului s-au deplasat forţele de intervenţie care au constatat că pe luciul de apă, la o distanţă de aproximativ 30 de metri de mal, o persoană de sex feminin aflată în apropierea unui skijet, solicita ajutor. În urma intervenţiei, au fost aduse la mal atât tânăra de 29 de ani, din municipiul Bucureşti, cât şi un bărbat de 34 de ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu”, se arată într-un comunicat de presă transmis sâmbătă de IPJ Giurgiu.

În urma evenimentului, tânăra a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cazul bărbatului a fost constatat decesul.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.