Un bărbat a murit după ce a căzut într-o canalizare. Tragedia la Galaţi

Un bărbat din Galaţi în vârstă de 45 de ani a murit după ce a căzut într-o canalizare descoperită, plină cu apa. Potrivit primelor informaţii, bărbatul s-ar fi aplecat pentru a recupera ceva şi s-ar fi dezechilibrat.

18 iun. 2021, 22:21
Un bărbat a murit după ce a căzut într-o canalizare. Tragedia la Galaţi
Un bărbat a murit după ce a căzut într-o canalizare. Tragedia la Galaţi

Un bărbat a murit după ce a căzut într-o canalizare plină cu apă. Tragedia s-a petrecut vineri seară, în Galaţi.

Un bărbat a murit după ce a căzut într-o canalizare

Citeşte şi Atac armat la Galați, în plină stradă! Membru al lumii interlope, înjunghiat în gât și lăsat să zacă într-o baltă de sânge. Imagini cumplite!

Potrivit IPJ Galaţi, vineri seară, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe strada Traian Vuia din municipiu o persoană ar fi căzut într-o canalizare. Acolo s-au deplasat atât poliţişti, cât şi pompieri şi un echipaj SMURD, constatându-se decesul persoanei.

Victima este un bărbat de 45 de ani, din municipiul Galaţi, care ar fi căzut intr-o canalizare descoperită, într-o zonă unde se fac lucrări de construire.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs decesul bărbatului.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul ar fi scăpat ceva în gura de canal şi s-ar fi aplecat pentru a-l recupera, moment în care s-ar fi dezechilibrat şi a căzut in canalizarea plină cu apă. Groapa era semnalizată.

Citeşte şi Accident mortal în Galați. Un camion încărcat cu pietriș s-a răsturnat după ce a lovit o troiță

Tragedie la o petrecere din Galați. Un bărbat a murit înecat cu un mic

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din județul Galați a murit după ce s-a înecat cu un mic. Incidentul a avut loc în a treia zi de Paști. Bărbatul venise în vizită la o rudă din localitatea Aldești. În timp ce mânca, s-a înecat cu un mic. Bărbatul a fost găsit de ruda sa căzut în curte.

Din păcate, echipajul de la Ambulanţă, sosit la locuinţa indicată de ruda barbatului, nu l-a mai putut salva pe bărbatul înecat cu un mic.

„Incidentul s-a produs ieri, în jurul orei 14.00, la Aldești. Victima este un bărbat de 52 de ani, care s-a înecat cu un mic. Proprietarul casei plecase la fântână, când s-a întors l-a găsit pe jos. Echipajul medical a făcut manevre de resuscitare timp de o oră, apoi a fost declarat decesul”, a explicat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Galați, Mihai Polinschi.

Poliția a deschis dosar penal pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.