Un bărbat bolnav de cancer a murit după ce a intrat cu maşina la peste 100 km la oră sub un camion

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Botoşani a decedat miercuri, după ce a intrat cu maşina frontal într-un camion.

RomaniaTV.net
30 mai 2018, 09:34
Un bărbat bolnav de cancer a murit după ce a intrat cu maşina la peste 100 km la oră sub un camion

UPDATE: Bărbatul povestește că maşina Opel avea în jur de 100 de km la oră, a intrat pe contrasens şi a accelerat în linie dreaptă, cu intenţia clară de a-l lovi, scrie presa locală. De asemenea, familia bărbatului mort, inclusiv soția, se afla într-un autoturism în spate și a văzut totul.

Liviu Roșu, şoferul decedat, era în stadiu terminal fiind suferind de o boală incurabilă. În această dimineață, membrii familiei s-au iertat reciproc, într-un soi de despărțire, potrivit Observator.tv.

Bărbatul conducea dinspre Botoşani spre Vorona şi înainte de această localitate a intrat pe contrasens şi a lovit în plin camionul încărcat cu balast.

Şoferul, care era singur în autoturism, a decedat pe loc, el rămânând încarcerat. A fost scos de către un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

„Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, fără indicaţie de resuscitare, produs în urma unui politraumatism sever secundar unui accident rutier. Pacientul prezenta fractură de coloană cervicală, traumatism toracic important, cu multiple fracturi costale, traumatism abdominal, traumatism de bazin, cu fractură bilaterală de femur”, a declarat medicul şef al Unităţii de Primiri Urgenţe, Ramona Guraliuc, care a făcut parte din echipajul SMURD – TIM deplasat la faţa locului.

Şoferul camionului, angajat al Primăriei Flămânzi, nu a fost rănit.