Un bărbat a murit în chinuri groaznice în propria locuinţă. Pompierii i-au găsit trupul carbonizat în podul casei

Sfârşit tragic pentru un bărbat de 56 de ani din Argeş. A murit în podul casei, ars şi intoxicat cu fum, după ce şi-a incendiat locuinţa. A fost a treia oară când şi-a dat foc la casă.

RomaniaTV.net
09 iun. 2017, 06:22
Un bărbat a murit în chinuri groaznice în propria locuinţă. Pompierii i-au găsit trupul carbonizat în podul casei

Un bărbat din Argeş a făcut un obicei în a-şi da foc locuinţei, rămasă de la părinţii lui. Vecinii spun că mergea din rău în mai rău si că de trei ori a incercat sa dea foc bunurilor lui. Celelalte anexe gospodăreşti din ograda sunt deja arse la incendiile precedente.

„A zis ca are ceva probleme cu extraterestrii, ca viseaza urat, ca umbla cineva la el prin casa”, a povestit un vecin.

Două mașini de pompieri si un echipaj de terapie intensiva mobila au fost trimise la fata locului. După ce au stins focul care ardea mocnit până în podul casei, pompierii au găsit trupul bărbatului carbonizat.

„Prezenta arsuri de gradul 4 la nivelul feţei, membrelor inferiore. Moartea a survenit în urmă cu câteva ore”, a declarat Irena Grigore, medic TIM.

Având în vedere precedentele incendieri şi faptul că bărbatul le spusese vecinilor ca va da din nou foc casei, varianta autoincendierii este cea mai plauzibilă. Orice urma de îndoiala a fost spulberată când a fost găsit un bilet de adio în care bărbatul spune că se aştepta la un ajutor din partea celor care-l cunoșteau.