Un bărbat a murit în trenul care circula pe ruta Iași – București, în timp ce soția sa credea că doarme

Un bărbat de 57 de ani a murit în tren în timp ce soția sa credea că a adormit. Șeful de tren a sunat la ambulanță, dar medicul care a așteptat pe peronul gării a constatat decesul bărbatului.

04 aug. 2021, 20:58
Un bărbat a murit în trenul care circula pe ruta Iași – București, în timp ce soția sa credea că doarme

Un bărbat de 57 de ani și-a dat ultima suflare în trenul care circula dinspre Iași spre București, chiar lângă soția sa care credea că acesta a adormit. Șeful de tren a alertat 112, iar medicul de pe ambulanță, care a așteptat pe peronul gării din Bârlad, a constatat decesul bărbatului.

Șeful de tren a solicitat ca o ambulanță să intervină, miercuri, în trenul accelerat Iași – București pentru un bărbat în vârstă de 57 de ani, care zăcea inconștient pe o banchetă, trenul urmând să oprească în gara Bârlad, anunță Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui.

„A fost trimisă o ambulanță C2 din substația Bârlad pe peronul gării. Pacientul a fost găsit decedat cu semnele morții deja instalate, motiv pentru care medicul a declarat decesul”, arată cei de la Ambulanța Vaslui.

„Bărbatul era însoțit de soție, care, se pare că nu și-a dat seama ce se întâmplă cu el.”, potrivit SJA Vaslui, relatează Dcnews. 

Un bărbat din Dolj a ameninţat cu un pistol clienţii unui bar. Poliţiştii l-au reţinut

Un bărbat din Dolj a ameninţat cu un pistol clienţii unui bar. Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, în noaptea de 1/2 august, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi, prin apel 112, de un bărbat de 33 ani, din Calafat, despre faptul că, pe terasa unui bar din centrul unui sat, un bărbat ar ameninţa cu un pistol consumatorii.

„Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au observat un bărbat care avea în mână un obiect, care părea a fi pistol.

Acesta a fugit către o stradă din localitate, iar poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia. Bărbatul a fost prins şi imobilizat, ulterior, fiind condus la sediul poliţiei pentru cercetări”, se arată în comunicat. Sursa citată menţionează că poliţiştii au stabilit că bărbatul are 50 de ani, este cetăţean român, cu domiciliul în Franţa şi revenise în ţară în 31 iulie.

În urma controlului corporal, poliţiştii au găsit asupra sa un pistol, din categoria armelor neletale, supuse autorizării, cu muniţia aferentă în încărcător, o borsetă în care erau documente de identitate şi o pereche de cătuşe, potrivit News.ro.

 

 

 

 


loading...