Un bărbat din Dolj a ameninţat cu un pistol clienţii unui bar. Poliţiştii l-au reţinut

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni după ce i-a ameninţat cu un pistol pe clienţii aflaţi într-un bar. Anchetatorii au mai găsit, printre bunurile bărbatului, o arbaletă cu săgeţi, un cuţit, un spray lacrimogen şi recipiente cu substanţe chimice.

04 aug. 2021, 15:26
Un bărbat din Dolj a ameninţat cu un pistol clienţii unui bar. Poliţiştii l-au reţinut
Un bărbat din Dolj a ameninţat cu un pistol clienţii unui bar

Un bărbat din Dolj a ameninţat cu un pistol clienţii unui bar. Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, în noaptea de 1/2 august, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi, prin apel 112, de un bărbat de 33 ani, din Calafat, despre faptul că, pe terasa unui bar din centrul unui sat, un bărbat ar ameninţa cu un pistol consumatorii.

Citeşte şi: Poliţişti din Dolj, răniţi după ce o şoferiţă a intrat violent în autospeciala MAI. Ce s-a întâmplat cu organele de ordine

Un bărbat din Dolj a ameninţat cu un pistol clienţii unui bar

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au observat un bărbat care avea în mână un obiect, care părea a fi pistol.

Acesta a fugit către o stradă din localitate, iar poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia. Bărbatul a fost prins şi imobilizat, ulterior, fiind condus la sediul poliţiei pentru cercetări”, se arată în comunicat. Sursa citată menţionează că poliţiştii au stabilit că bărbatul are 50 de ani, este cetăţean român, cu domiciliul în Franţa şi revenise în ţară în 31 iulie.

În urma controlului corporal, poliţiştii au găsit asupra sa un pistol, din categoria armelor neletale, supuse autorizării, cu muniţia aferentă în încărcător, o borsetă în care erau documente de identitate şi o pereche de cătuşe, potrivit News.ro.