Un bărbat a murit, lovit de un taximetru pe trotuar VIDEO

Accident teribil în centrul oraşului Deva. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un taximetru, pe trotuar. Şoferul a trecut pe galben şi a lovit o altă maşină în intersecţie, iar apoi a ricoşat direct într-un pieton. Acesta din urmă a fost transportat de urgenţă la spital, dar nu a mai putut fi salvat.

RomaniaTV.net
22 feb. 2012, 10:06
Un bărbat a murit, lovit de un taximetru pe trotuar VIDEO

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum cele două maşini implicate în coliziune se apropie de centrul intersecţiei. Semaforul arăta galben pentru taxiul care venea stânga. Şoferul a forţat trecerea şi a fost lovit de maşina galbenă, a cărei şoferiţă tocmai schimbase banda pentru a ajunge mai repede la semafor. Femeia a acroşat taxiul, aruncându-l pe trotuar.

Un bărbat de 54 de ani care aştepta la trecerea de pietoni de la colţul intersecţiei n-a mai avut nicio şansă. A fost spulberat şi aruncat câţiva metri, ajungând pe treptele farmaciei de la parterul blocului din apropiere.

Se efectuează cercetări, există un dosar de cercetare penală constituit de cauză pentru ucidere din culpă. Au fost audiate mai multe persoane, urmând a se stabili cu exactitate vinovaţia persoanelor implicate în aceste eveniment rutier. Probele sunt evaluate, inclusiv imaginile video care sunt destul de clare, urmând a se stabili culoarea semaforului„, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Bărbatul a fost resuscitat mai bine de un sfert de oră, iar apoi a fost transportat la spital. A decedat la scurt timp după ce a ajuns la urgenţă.