Un bărbat a omorât copilul iubitei în bătaie. Cei doi au vrut să scape: L-au pus într-o pungă şi l-au aruncat în râu

O mamă şi- acoperit iubitul după ce acesta i-a ucis bebeluşul în bătaie. Cei doi l-au pus într-o pungă şi l-au aruncat în râu. Scenele halucinante au avut loc în Rusia, iar bărbatul ar fi fost ajutat în actul criminal de iubitul ei, care ar fi fost de fapt principalul vionvat pentru crimă.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 15:31
Un bărbat a omorât copilul iubitei în bătaie. Cei doi au vrut să scape: L-au pus într-o pungă şi l-au aruncat în râu

Anchetatorii susţin că omul în vârstă de 29 de ani ar fi omorât din bătaie copilul de doar şapte luni. Acesta dormea în timp ce acuzatul ar fi căzut pe peste patul micuţului şi l-a rupt. În urma incidentului copilaşul a început să plângă iar asta l-a scos din sărite pe om. Acesta a început să îl lovească cu bestailitate în zona capului. Cadavrul celui mic a rămas în casă timp de trei zile până ce mama acestuia și iubitul ei au decis să scape de el. L-au înfășurat într-o pungă plastic, au călătorit până în alt oraș, toate acestea având loc în zona Chelyabinsk, și au aruncat trupul neînsuflețit în râul Miass.

Criminalii au pus și pietre alături de corpul micuţului ca să nu poată ieşi punga la suprafaţă. Mama acestuia, în vârstă de 24 de ani, a chemat poliţia, spunând că bebelușul ei a fost răpit. Faptele lor au fost descoperite după ce femeia a dat mai multe declaraţii în contradictoriu.

Pupishina și Gavrilov sunt acum acuzați de uciderea celui mic, fiind reținuți pentru mai multe declarații. Investigațiile continuă în acest caz.