Un bărbat a primit și 14 cutii de pizza pe zi, timp de 9 ani, chiar dacă nu comanda nimic niciodată. Acesta trăiește un adevărat coșmar: „Am primit comenzi și la două noaptea!”

Un bărbat din Belgia spune că viața sa a devenit un coșmar, după ce ani de zile i-au fost livrate la ușă zeci de cutii de pizza, fără ca el să comande ceva.

06 nov. 2023, 10:11
Un bărbat a primit și 14 cutii de pizza pe zi, timp de 9 ani, chiar dacă nu comanda nimic niciodată. Acesta trăiește un adevărat coșmar: „Am primit comenzi și la două noaptea!”
Ani de zile, un bărbat a primi tcutii de pizza și alte preparate, pe care nici măcar nu le comanda el

Jean Van Landeghem a fost surprins pentru prima dată când o pizza pe care nu o comandase i-a fost livrată din senin. Inițial a crezut că este vorba despre o confuzie și un caz singular, dar ulterior și-a dat sema că acest fenomen continuă. Comenzile au continuat să vină ani la rând.

Pensionarul belgian a primit cutiile de pizza timp de nouă ani. Acum, Van Landeghem are 65 de ani, iar în 2020 a dezvăluit că trăiește un coșmar, pentru că livratorii aduc la ușă tot felul de preparate pe care nu doar că nu le-a comandat, dar nici nu și le dorește. Chiar dacă nu accepta cutiile de pizza, i-au fost aduse la un moment dat nu mai puțin de 14 produse într-o zi, scrie Mirror.

Citește și: Farsa care era să îi aducă moartea! Un tânăr a fost împușcat în mall, în timp ce filma pentru contul său de Youtube

„Dintr-o dată, un curier a apărut în faţa uşii şi mi-a întins mai multe cutii de pizza, deşi nu comandasem nimic”, povestește bărbatul, amintindu-și de prima oară când a avut parte de o astfel de surpriză.

Acesta a pus totul pe seama unei confuzii majore, dar ulterior lucrurile au scăpat de sub control. Nu putea stabili un tipar ori să prevadă de unde va primi comanda. Cel ce-i trimitea preparatele alegea deseori restaurante diferite.

„Se putea întâmpla în timpul săptămânii, în weekend, la orice oră… Am primit comenzi şi la 2 noaptea!”,  a declarat Jean Van Landeghem.

În ianuarie 2019, în aceeași zi, 10 curieri diferiți au apărut la ușa bărbatului. Unul dintre ei i-a adus 14 cutii de pizza.

„Nu mai pot să dorm. Tresar de fiecare dată când aud un scuter pe stradă. Trăiesc cu frică… Mă tem că cineva îmi va mai aduce o pizza”, povestește bărbatul.

Citește și: O nouă farsă a devenit virală pe TikTok. Experţii trag un semnal de alarmă şi ne împărtăşesc riscurile la care ne expunem

Acesta regretă că sunt risipiți bani , timp și energie din partea angajaților localurilor și firmelor de curierat.

„Trebuie să arunce mâncarea. În ziua când au venit 10 curieri, am calculat şi toată mâncarea costa 450 de euro”, a adăugat belgianul.

Jean Van Landeghem nu este singurul care a pățit acest lucru. Un caz similar a fost semnalat la 25 de kilometri distanță de casa belgianului, în orașul Flanders. Aici, un alt bărbat este victima comenzilor fantomă: „Uneori primi amândoi comenzi în aceeaşi zi”, spune bărbatul.

Van Landeghem crede că cel care a pus la cale farsa locuiește în zonă, ba chiar îl cunoaște personal. S-a adresat poliției, dar fără succes, însă, speră ca într-un final s-l prindă pe cel care i-a furat liniștea.