Un bărbat a sunat la 112 pentru că a găsit în patul său o femeie străină. Poliţiştii au făcut o descoperire uluitoare

Polițiștii germani s-au confruntat cu un caz extrem de bizar la sfârșitul săptămânii trecute, când un bărbat a sunat panicat la numărul de urgențe 112 și a anunțat că a găsit în pat o femeie străină.

01 feb. 2023, 14:35
Un bărbat a sunat la 112 pentru că a găsit în patul său o femeie străină. Poliţiştii au făcut o descoperire uluitoare

Bărbatul de 56 de ani, din Süßen, Baden-Württemberg, a sunat la 112 vineri după-amiază și a anunțat că „femeie zăcea în patul lui”.

Echipajul ajuns la locuința bărbatului a lămurit destul de repede misterul: femeia era, de fapt, soția bărbatului în cauză, în vârstă și ea de 56 de ani, însă el nu a recunoscut-o pentru că era foarte beat. Un purtător de cuvânt al poliției a precizat pentru Bild, citat de Digi 24, că și femeia era în stare avansată de ebrietate.

În timp ce ofițerii se chinuiau să-i explice bărbatului situația, acesta și-a dat seama că mai are o problemă de rezolvat: pentru că nu-și găsea șosetele, el le-a cerut ofițerilor să-l ajute să le caute.

După acest moment, polițiștii și-au încheiat operațiunea. Cel mai probabil, bărbatul va avea de plătit o amendă.

Citește şi: Şofer de TIR român prins în flagrant în Franţa după ce furase 400 de litri de motorină. Explicaţia halucinantă pe care a oferit-o poliţiştilor