Un bărbat a sunat la 112 pentru că nevasta nu a vrut să îi facă cafea

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Blaj, a sunat la numărul unic de urgență 112 și a solicitat intervenția polițiștilor pentru că ar fi fost ameninţat cu acte de violență de o persoană turbulentă şi se temea pentru viaţa sa.

02 sept. 2015, 13:36
Un bărbat a sunat la 112 pentru că nevasta nu a vrut să îi facă cafea

Un bărbat din municipiul Blaj a apelat la jandarmi susţinând că era amenințat cu acte de violență de catre o persoana și se temea pentru viata sa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriri Alba, Jurcovet Cosmin, citat de blajinfo.ro, „un barbat in varsta de 59 de ani a apelat marți, 1  septembrie, numărul 112 și a solicitat intervenția forțelor de ordine deoarece, spunea acesta, era amenințat cu acte de violență de catre o persoana turbulentă și se temea pentru viata sa.

Un echipaj de jandarmerie a răspuns prompt solicitării si s-a deplasat la domiciliul acestuia, situat pe strada I.M. Klein din municipiul Blaj.

In urma verificarilor s-a constatat ca apelul la 112 a fost nejustificat si a survenit pe fondul unui conflict spontan pe care barbatul l-a avut cu sotia sa pe motiv ca aceasta a refuzat sa-i prepare o cafea.

Jandarmii i-au expus atțt situațiile in care este indreptațit sa apeleze numărul unic pentru semnalarea situațiilor de urgență cat si norma legala pe care a incalcat-o, iar la final l-au sancționat contravențional cu amenda in valoare de 100 lei.”


loading...