Un bărbat a sunat la Poliție pentru că a fost bătut de soția sa, cu 10 ani mai tânără

Un bărbat din Suceava de 35 de ani a sunat la 112 ca să anunțe că a fost bătut de soție, care este cu 10 ani mai tânără decât el.

13 sept. 2021, 23:15
Un bărbat a sunat la Poliție pentru că a fost bătut de soția sa, cu 10 ani mai tânără

Un bărbat de 35 de ani, din Suceava, a făcut un apel la 112, în seara de 11 septembrie, pentru a anunța că soția sa, în vârstă de 25 de ani, l-a abuzat fizic.

Altercația dintre cei doi s-a iscat din cauza faptului că bărbatul a venit seara târziu acasă, în stare de ebrietate. Femeia, nervoasă, l-a lovit cu o farfurie pe soțul care băuse peste măsură.

Victima locuiește în Dornești, alături de soție și cele două fiice minore.

Bărbatul nu a cerut să fie dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale și a spus că nu vrea să fie emis vreun ordin de protecție provizoriu față de soția sa.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”, relatează ziarudesuceava.

Un bărbat a fost împuşcat mortal de poliţişti, după ce a înjunghiat mai multe persoane într-un supermarket

Un bărbat a fost împuşcat mortal de poliţişti, vineri, după ce a înjunghiat mai multe persoane într-un supermarket din metropola Auckland, informează Reuters şi DPA. Şase persoane au fost rănite în atac, dintre care trei sunt în stare critică, iar una în stare gravă.

Un bărbat a fost împuşcat mortal de poliţişti. Imaginile difuzate pe social media arată mai mulţi cumpărători care avertizează despre ”cineva cu un cuţit”, după care se aud tiruri de armă trase de poliţie.

Premierul Jacinda Ardern a declarat că individul lichidat de poliţie era un ”extremist violent”, cunoscut de forţele de ordine.

„Un extremist violent a comis un atac terorist împotriva unor neozeelandezi paşnici”, a declarat Ardern într-o conferinţă de presă.

Atacatorul era un cetăţean srilankez care trăia de zece ani în Noua Zeelandă şi era o ”persoană de interes” de aproximativ cinci ani, a adăugat şefa guvernului de la Wellington.

Un bărbat a fost împuşcat mortal de poliţişti

Bărbatul a fost anihilat de forţele de ordine în 60 de secunde de la începutul atacului, el inspirându-se din atacurile comise de gruparea jihadistă Stat Islamic.

”Atacul a fost comis de un individ, nu de o credinţă. Doar el poartă responsabilitatea pentru aceste fapte”, a subliniat premierul neozeelandez, potrivit Agerpres.

În Auckland sunt în vigoare restricţii dure legate de COVID-19, fiind deschise doar supermarketurile şi centrele medicale.

În luna mai, patru persoane au fost înjunghiate într-un supermarket din oraşul Dunedin, situat în sudul Noii Zeelande. În 15 martie 2019, 51 de oameni au fost ucişi într-un atac terorist comis la două moschei din oraşul Christchurch de către un adept al supremaţiei rasei albe.


loading...