Un bărbat a trăit timp de şase ani cu o lamă de cuţit înfiptă în cap VIDEO

Ieşeanul, în vârstă de 36 de ani, a aflat că are un obiect de metal în cap după ce a mers la un control oftalmologic. Medicii au rămas surprinşi când au văzut pe radiografie că pacientul avea în dreptul ochiului stâng un obiect ascuţit de aproximativ 12 centimetri.

RomaniaTV.net
22 feb. 2012, 12:59
Un bărbat a trăit timp de şase ani cu o lamă de cuţit înfiptă în cap VIDEO

Din cauza unei infecţii la ochiul stâng, bărbatul a mers la spital pentru un control. Medicii au hotărât să-i facă o radiografie, pentru a identifica sursa infecţiei. În capul pacientului au descoperit lama unui cuţit de bucătărie.

A descoperit că este o porţiune dintr-un obiect metalic. La examenul rediologic s-a descoperit lama unui cuţit care-i pătrundea din unghiul intern al orbitei stângi, până în partea dreaptă, trecand prin fosa nazală„, a declarat prof. dr. Vasile Costinescu, Spitalul Sf. Spiridon Iaşi.

Ieşeanul habar nu avea că trăieşte cu o lamă de cuţit înfiptă în cap. După ce s-a gândit mai bine şi-a amintit că, în urmă cu câţiva ani, s-a bătut cu nişte amici. Fiecare a lovit atunci cu ce a avut la îndemână. A doua zi s-a trezit cu mai multe plăgi la nivelul feţei, iar, în timp, rănile s-au cicatrizat şi bărbatul nu a mai simţit nimic.

După ce a fost operat, pacientul a scăpat de obiectul metalic. Bărbatul va mai rămâne internat în spital pentru supraveghere medicală.