Un bărbat a venit la nuntă costumat în Batman. Imaginile când joacă hora, virale pe Internet: „A venit să salveze mireasa”

Un bărbat a venit la nuntă costumat în Batman. Din păcate, nu mirii au fost în centrul atenţiei la eveniment, ci unul dintre invitaţi, care a decis să se costumeze la propriu. Bărbatul nu a avut nicio problemă, nu s-a simţit stânjenit, ba din contră, s-a bucurat de toată atenţia.

27 apr. 2023, 11:22
Un bărbat a venit la nuntă costumat în Batman. Imaginile când joacă hora, virale pe Internet: „A venit să salveze mireasa”
Un bărbat a venit la nuntă costumat în Batman

Un bărbat a venit la nuntă costumat în Batman. Un videoclip în care personajul joacă hora a devenit viral pe TikTok. Video-ul a adunat sute de mii de vizualizări și sute de comentarii amuzante. Nunta a avut loc în Serbia, potrivit Pro TV.

Un bărbat a venit la nuntă costumat în Batman

@od_nenadovica U prosloj epizodi, gledali ste #fyp #betmen#srbija #zlatibor ♬ original sound – od_nenadovica

Când la 8 ai nuntă și la 9 salvezi lumea/ Au făcut nuntă în Gotham/ Când ți-o spus că la nuntă trebuie de venit în costum, dar nu au precizat de care/ A venit să salveze mireasa/ Era în misiune/ Când n-ai costum și te uiți în dulap/ Pov: la ora 1 are nunta Robin, iar apoi întâlnire cu Joker/ E tot om și Batman până la urmă/ Secvența asta nu am văzut-o în film/ Batman, după o lună în Balkani/ Când trebuie să salvezi orașul, dar frate-tu se însoară”, sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor.

Citeşte şi: Audi a prezentat un model electric decapotabil, inspiraţie din automobilul lui Batman. Maşina îţi taie respiraţia

Primul Batman a murit la sfârşitul anului trecut

Kevin Conroy l-a interpretat pe Batman, în urmă cu 30 de ani. Mai întâi într-un serial de desene animate, iar ulterior a apărut într-o serie de emisiuni tv, lungmetraje și jocuri video. Mai mult, Conroy a imprimat vocea celebrului super-erou în jocurile video Arkham Knight și Arkham City și a apărut și într-un episod din 2019 din Batwoman.

Comunitatea de voiceoveri l-a pierdut pe unul dintre cei mai mari. Sunt complet devastat, căci am lucrat cu el peste 25 de ani”, a declarat agentul său, Steven Neibert, potrivit BBC.

Directorul de casting Andrea Romano l-a descris ca fiind „un prieten drag”. „Sufletul lui bun, râsul încântător, dragostea pură pe care o avea pentru viață vor rămâne cu mine pentru totdeauna”.