Un bărbat a vrut să îşi omoare soţia pentru că nu a născut băiat. Omul şi-a ieşit din minţi şi a lovit-o pe tânără în cap!

Caz cutremurător în India. O tânără a fost la un pas de moarte după ce soţul ei a încercat să îi curme zilele. Femeia a născut încă o fetiţă, pe lângă cele trei, motiv care l-a scos din minţi pe soţul acesteia care îşi dorea cu îndârjire un băiat.

30 nov. 2020, 10:02
Un bărbat a vrut să îşi omoare soţia pentru că nu a născut băiat. Omul şi-a ieşit din minţi şi a lovit-o pe tânără în cap!

Un bărbat a vrut să îşi omoare soţia pentru că nu a născut băiat. Femeia de 28 de ani s-a trezit cu lovituri puternice la cap când soţul a văzut că a născut o fetiţă. O anchetă a fost declanşată, iar individul a fost ulterior arestat preventiv.

Un bărbat a vrut să îşi omoare soţia pentru că nu a născut băiat

„Femeia a fost internată la Spitalul Malda cu leziuni la cap. Tânăra de 28 de ani era căsătorită cu acuzatorul, iar cuplul are deja trei fiice. Femeia a născut o altă fată cu șapte zile în urmă, iar acest aspect l-a înfuriat pe soţul ei”, informează autorităţile.

Se pare că gândirea populaţiei din India este destul de extremistă.  Bătăile sunt la ordinea zilei, iar de multe ori copiii sunt aruncaţi pe străzi sau la tomberon.

Situaţii critice în India. Cum sun tratate femeile

De altfel, în India există şi cele mai ciudate cazuri de naştere. O femeie a născut un bebeluș cu două capete într-un spital din nordul Indiei. Copilul, sau mai degrabă , copiii, sunt gemeni uniti, cu coloane vertebrale, gâturi și capete separate, dar care împart aceleași organe interne și membre.

Medicii spun că gemenele ar fi foarte norocoase dacă ar supraviețui, potrivit india.com. “Părinții sunt în stare de soc, iar noi încercam să-i ajutam cu tot ce putem”, a declarat dr. Shikha Malik, care a asistat la naștere. Născute prin cezariană la Spitalul Cygnus JK Hindu, medicii spun că fetițele nu pot fi separate pentru că împart prea multe organe vitale.

“Am aflat că este gravida cu gemeni uniti abia acum doua săptămâni, după ce i-am făcut ecografie, însă era prea tărziu să facem ceva atunci”, a mai spus dr. Malik.

Citeşte şi: Un polițist a fost lovit violent de un șofer în Capitală. Europol consideră fapta ”tentativă de omor”