Un bărbat acuză paznicii unui centru comercial din Craiova că i-au BĂTUT nepotul de 9 ani

Bunicul unui copil de 9 ani acuză agenţii de pază din parcarea unui centru comercial din Craiova că i-au bătut nepotul. Bărbatul şi-a lăsat nepotul în maşină, în parcare, iar când a revenit băiatul i-a povestit că a fost agresat. Paznicii neagă întâmplarea, iar omul a făcut plângere la poliţie. 

RomaniaTV.net
19 mart. 2014, 21:41
Un bărbat acuză paznicii unui centru comercial din Craiova că i-au BĂTUT nepotul de 9 ani

Bunicul avea treabă la un centru comercial din Craiova şi l-a lăsat pe nepot să aştepte în maşină, potrivit România TV.

„I-am zis, în momentul în care am plecat, dacă nu ai aer în maşină cobori, dar nu te îndepărtezi de lângă maşină. Când m-am întors înapoi nu am mai găsit copilul la maşină. Am început să îl caut disperat prin zonă. Am văzut copilul tocmai acolo, la ieşire din parcare. Copilul stătea plângând”, a povestit Ştefan Marinel. 

Băiatul i-a povestit bărbatului că doi agenţi de pază l-au luat la întrebări şi l-au bătut.

Şeful celor doi paznici neagă însă întreaga întâmplare.

„Au descoperit un copil nesupravegheat în zona autoturismelor pe care l-a întrebat ce-i cu el acolo. I-a cerut în mod respectuos să părăsească zona respectivă”, a declarat, la România TV, reprezentantul firmei de pază.

Bunicul a mers cu băiatul la poliţie şi a făcut plângere. Bunicul copilului susţine că băiatul a fost bătut pentru că e ţigan. Paznicii i-au spus că l-au prins la furat.