Bărbatul care a urcat pe o macara în Râmnicu Vâlcea, coborât după aproximativ două ore UPDATE

Un bărbat a urcat pe o macara joi dimineaţă, în centrul oraşului Râmnicu Vâlcea, la o înălţime de aproximativ 25 de metri, de unde a ameninţat că se aruncă în gol. Echipele de intervenţie sosite la faţa locului au reuşit să-l convingă să coboare după două ore.

18 mai 2017, 05:06
Bărbatul care a urcat pe o macara în Râmnicu Vâlcea, coborât după aproximativ două ore UPDATE

UPDATE Bărbatul care joi dimineaţă a urcat pe o macara aflată pe un şantier din centrul municipiului Râmnicu-Vâlcea, ameninţând că se aruncă în gol, a fost coborât de echipele de intervenţie după aproximativ două ore.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat că bărbatul a fost coborât cu ajutorul unei platforme de lucru la înălţime, iar în momentul în care a fost adus la sol a refuzat să facă orice declaraţie legată de motivele care l-au determinat să facă acest gest. 

Bărbatul, care a stat pe macara peste două ore, la o înălţime de aproximativ 25 de metri, a fost predat poliţiştilor şi unui echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă.      

 

Bărbatul, în vârstă de 35-40 de ani, se află pe o macara din centrul oraşului Râmnicu Vâlcea, joi dimineaţă, şi ameninţă că se aruncă în gol, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, citat de News.ro.

La faţa locului se află poliţişti, jandarmi şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, cu o autoplatformă.

Cătălin Popescu a mai spus că urmează să fie adusă şi o pernă de salvare, care trebuie luată însă de la ISU Dolj, ISU Vâlcea nemaiavând în dotare un astfel de echipament.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea a mai spus că echipele de intervenţie negociază cu bărbatul, aflat la o înălţime de 20-25 de metri, în încercarea de a-l determina să coboare.