Un bărbat, arestat după ce şi-a bătut copiii. De teamă, micuţii se ascundeau într-o groapă de pământ

Bărbatul din judeţul Vaslui care şi-a bătut copiii, i-a legat cu sfoară şi i-a închis în pod a ajuns după gratii, informează România TV. Tatăl violent avea interdicţie să se apropie de copii, însă a încălcată-o şi i-a bătut din nou.

21 iun. 2014, 17:25
Un bărbat, arestat după ce şi-a bătut copiii. De teamă, micuţii se ascundeau într-o groapă de pământ

Copiii au trăit momente de coşmar alături de tatăl lor. Acesta obişnuia să-i lovească, să-i lege cu funia şi să-i închidă în podul casei. Pentru a scăpa de furia tatălui, copiii se ascundeau într-o groapă de pământ, în grădina casei.

Citeşte şi Un bărbat din Bârlad şi-a bătut copiii cu o ţeavă

În acest caz a intervenit poliţia, dar şi Protecţia Copilului. Bărbatul a primit interdicţie de a se apropia de familia lui, dar a încălcat-o. Acesta nu numai că a venit şi a făcut scandal acasă, dar i-a bătut din nou pe doi dintre copii.

Copiii au ajuns în centrul de minori din Bârlad, iar bărbatul după gratii. El a primit 30 de zile de arestare preventivă pentru că a încălcat ordinul de protecţie şi riscă până la un an de închisoare. De asemenea, el este cercetat şi pentru rele tratamente aplicate minorului, dar şi pentru vătămare corporală gravă.

Citeşte şi Iaşi: Doi copii au ajuns la spital după ce au fost bătuţi crunt de tatăl lor